Gratis verzending vanaf €40

Home » Verzenden & Retourbeleid

Verzending

Land Verzendmethode Onder €40,00 Geschatte bezorgtijd
Nederland Standaard € 4,95 1-2 werkdagen (voor 23:00 uur is de volgende dag verzending)
(Wij verzenden momenteel helaas alleen nog in NL) - - -
Woont u in Mijdrecht,Wilnis of Vinkeveen dan bieden wij verzending aan voor €1! Selecteer afhalen bij bezorging aan en mail ons uw adres of vul bij 'opmerkingen' uw adres in!

Al onze producten worden vanuit ons magazijn in Mijdrecht verzonden naar u. U ontvang een e-mail zodra de bevestiging is verzonden. Mochten er vragen of eventuele opmerkingen zijn over de verzending, gelieve contact met ons opnemen

Wij doen er alles aan om u te kunnen garanderen dat uw bestelling veilig geleverd wordt, echter zijn wij niet aansprakelijk voor verloren goederen vanaf het moment dat we het traceernummer hebben overhandigd aan u. Deze wordt namelijk beschouwd als bewijs van levering. De gehanteerde levertijden is een slechts een richtlijn waar geen rechten aan kunnen worden ontleend. De bezorgtijd ligt uit onze handen. 

Retourbeleid

 

Wij vinden het erg jammer om te horen dat u het product toch wil retourneren.

Bent u toch niet tevreden of heeft u zich bedacht? Dan is het natuurlijk mogelijk om uw bestelling terug te zenden! Als klant van Le Blèd krijgt u 14 kalenderdagen na het ontvangen van de bestelling de tijd om u te bedenken. Stuur een mail naar info@lebled.nl en ontvang hier uw retourformulier. 

Download hier uw retourformulier

Om in aanmerking te komen voor een retourzending moet het artikel ongebruikt, geseald en in dezelfde staat verkeren als waarin u het heeft ontvangen. Ook dient het product in originele verpakking terug gestuurd te worden. 

Verder hebben we voor de afhandeling een ontvangstbewijs/ aankoopbewijs nodig.

Er zijn bepaalde situaties waarin geen terugbetaling wordt toegekend:
  - De items zijn niet in originele staat teruggezonden.

  - Elk artikel dat te laat wordt teruggezonden.

 

Zodra wij uw retourzending hebben ontvangen en hebben gecontroleerd sturen wij een e-mail om u te informeren dat wij uw artikel hebben ontvangen. Daarnaast zullen we u direct op de hoogte brengen van de goedkeuring of afwijzing van uw terugbetaling.

 

Bij goedkeuring van de retourzending, wordt de terugbetaling verwerkt en wordt automatisch, binnen 5 werkdagen, op de oorspronkelijke betaalmethode het geld teruggeboekt. U bent zelf verantwoordelijk voor de retourkosten en de wijze waarop de retournering geschiedt. 

 

Mocht u nog vragen hebben neem s.v.p. contact met ons op via info@lebled.nl.

 

Ruilen

Indien van toepassing vervangen wij alleen artikelen die defect of beschadigd zijn. Als u het product wil ruilen voor hetzelfde artikel, stuur ons s.v.p. een mail of neem telefonisch contact met ons op.

 

Afgeprijsde artikelen
Helaas moeten wij u mededelen dat afgeprijsde artikelen niet kunnen worden teruggezonden

Cadeaus
Super leuk dat u een product van Le Blèd cadeau doet! Voor de retournering van cadeaus is het zo dat u een cadeautegoed terugkrijgt voor de waarde van de retourzending. De cadeaubon word indien de retourzending is goedgekeurd naar u gemaild. Als het artikel niet is gemarkeerd als cadeau bij aankoop krijgt de cadeauverlener de terugbetaling op dezelfde wijze waarop de betaling is geschiedt.

 

Verzending (retour/ruilen)

U dient de retourzendingen of ruilingen terug te sturen naar: Constructieweg 20, Mijdrecht 3641SB, Nederland